Zvyšte svou kondici!

24.09.2010 10:29

Milé klientky a milí klienti,

Dnes se zaměříme na důležitost pohybu pro lepší zdraví a kondici.

Na nejvyšší příčce seznamu nezbytných předpokladů je výživná a vyvážená strava a vhodné pravidelné cvičení.

Jaké jsou důsledky nedodržování optimální životosprávy a nedostatku pravidelného vhodného pohybu? Jednoduché! Organismus nemůže své funkce vykonávat optimálním způsobem. Výživná strava dodává živiny každé buňce v těle a cvičení pomáhá udržovat funkčnost kosti, kloubů a svalů, a navíc prostřednictvím potu odstraňovat z organismu toxiny. Organismus, který má nedostatek výživy, je oslabený a náchylný k různým onemocněním. Výživa a cvičení nám pomáhají takovým onemocněním předcházet. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO):

  • Existuje přesvědčivý důkaz, že pravidelná fyzická aktivita působí jako ochrana proti nezdravému přibývání na váze, ke kterému tíhneme díky sedavému způsobu života.
  • Pro udržení optimálního aktivního životního stylu doporučuje Světová zdravotnická organizace alespoň 30 minut vhodného cvičení denně.
  • Zpomalte stárnuti
    Bylo prokázáno, že cvičení mírné intenzity má pozitivní vliv na vznik prvních známek stárnutí. Můžete dosáhnout skvělého vzhledu na dlouhou dobu. Báječně!
  • Rozpalte oheň uvnitř těla
    Po cvičení probíhá metabolismus organismu rychleji a déle. Hudba pro uši těch, kteří se snaží zbavit přebytečných kilogramů! Samozřejmě, že cvičeni je nejúčinnější ve spojení s výživnou stravou.
  • Již žádné výmluvy
    Nemusíte utrácet spoustu peněz za vstupné do posilovny nebo drahé sportovní vybaveni. Každodenní 30 minutová procházka rychlou chůzi nestojí nic a přitom vám pomůže při tvorbě a udržování optimální činnosti svalů.
  • Radost z pohybu
    Cvičení v organismu uvolňuje endorfiny, tzv. chemické prvky štěstí a každý, kdo se jich bojí, přichází skutečně o hodně!

Povzbudivé informace přinesly výzkumy EU*, jejichž výsledky ukázaly, že lidé fyzickou aktivitu zařazují do svého programu stále častěji. 59% účastníků výzkumu provádí vhodnou fyzickou aktivitu mírné intenzity několikrát týdně, z čehož je zřejmé, že si lidé stále častěji začínají uvědomovat význam optimálního aktivního životního stylu! Pokud jste ještě nezačali, na nic nečekejte a zařaďte se tedy mezi ně i Vy!

Náš tip pro nadcházející podzim:

Pokud si chcete co nejjednodušší, kvalitní a rychlou cestou pomoci svůj organismus probudit a vstoupit do podzimního času plni energie, určitě si dopřejte Základní program pro celkovou regeneraci, jako snadný základ denního stravování a jako produkt měsíce září doporučujeme naši vysoce kvalitní Guaranu, která je velmi oblíbená u všech, kteří potřebují nejen zvýšený příliv energie, ale také zlepšení koncentrace.
Guarana pochází z Jižní Ameriky. Pnoucí rostlina byla po staletí používána amazonskými indiány zejména pro své osvěžující účinky. V některých oblastech je přidávána do nealkoholických nápojů, protože dodává přirozený pocit energie. Herbalife se podařilo zachytit její vysoce účinné složky v guaranových tabletách, které Vám pomohou v rámci Základního programu udržet svěžest organismu po celý den. Rostlinné složky účinkují rychle, takže poznáte rozdíl již během půl hodiny po použití!

  • Každá tableta obsahuje 800 mg organicky pěstované Guarany.
  • Každá tableta obsahuje 32 mg kofeinu, množství podobné jako v polovině šálku kávy.
  • Guarana působí jemněji na zažívací ústrojí než jakákoliv jiná forma kofeinu a je preferována jako alternativa tradiční kávy.

Milé klientky a klienti, za Centrum zdraví a redukce váhy vám přejeme krásné babí léto a skvělé výsledky při zlepšování zdravějšího životního stylu. Váš osobní poradce Wellness je připraven vám být i nadále spolehlivou podporou.

Štěpánka

—————

Zpět