Žaludeční vředy

06.01.2011 09:20

...patří do rukou lékaře. Ve většině případů je způsobuje bacil, který je třeba z těla dostat antibiotickou léčbou. Pakliže se to podaří, je nutné změnit jídelníček a způsob života, aby se organismus posílil a nedal znovu šanci vzniku této velmi nepříjemné a bolestivé choroby.

Velké úspěchy máme u klientů při tomto postupu:

  • v první řadě je třeba zklidnit mysl a naučit se zvládat stres, to znamená, vypátrat ve svém životě i chování situace a myšlenky, které nás "zlobí" a "nedají nám spát" a naučit se je zvládat tak, aby nás už nestresovaly, všechno se dá naučit
  • podstoupit vyšetření a léčbu u lékaře, vymýtit z těla "Helicobakterie", které vředy způsobují
  • vypracovat si bezvadný pitný režim
  • změnit jídelníček (některé potraviny je třeba při náchylnosti k žaludečním vředům úplně z jídelníčku vyřadit)
  • naučit se pravidelně jíst a v malých dávkách
  • organismus detoxikovat (pročistit) a následně vyživit s pomocí produktů (sliznice žaludku se dokáže zregenerovat během několika dní, pokud dostane správnou buněčnou výživu)
  • produkty: začínáme s Herbal Aloe (pročistí a zregeneruje sliznici žaludku), poté dle individuálního programu a potřeb každého klienta začneme se Základním programem v dávkování, které přizpůsobujeme každému na míru, a nakonec přidáváme doplňky, opět dle individálních potřeb, např. Cell Activator (posiluje imunitu, pomáhá lépe zvládat stres, zahání únavu, omlazuje a regeneruje buňky)

 

Upozornění:

Produkty Herbalife neléčí. Léčení jakékoliv nemoci patří do rukou lékařů! Produkty díky obsahu všech základních živin dokonale pročistí a následně vyživí organismus už na buněčné úrovni. Tělo se díky obrovské schopnosti regenerace pak dokáže mnohem lépe vyrovnat  s některými "neduhy" a problémy. Je to stejné jako u našich zvířecích miláčků - i oni dostávají speciální stravu v granulích, aby měli vše, co potřebují pro správný růst a vývoj. Určitě je nekrmíme zbytky od našeho stolu a určitě si hlídáme, abychom jim nenabízely potraviny, které jim škodí (čokoláda, sladkosti) a které jim mohou velmi ublížit. Je tedy nasnadě se stejným způsobem postarat pomocí zdravé výživy i o nás... vždyť, kdo se postará o naše zvířecí miláčky, když se nevhodnou stravou "zničíme"...???

—————

Zpět