Svěží pokožka v zimním období

26.03.2011 19:34

Milé klientky a klienti,

příběh inspirace zde

Blíží se zimní období, čas, kdy je mimo jiné potřeba vhodně se starat o svou pleť, která jako první ukáže, jaký životní styl žijeme. Pokud se o ni nestaráme, může zbytečně ukázat vyšší věk, než je náš věk skutečný.

Každodenní režim v péči o pleť potřebuje v zimním období specifické změny. Kožní buňky se neobnovují tak rychle jako v létě, a proto si v zimě často stěžujeme na mdlou pokožku se šupinkami. Navíc, studený suchý vzduch topidel pokožku dehydratuje.

Hydratujte, hydratujte, hydratujte! V zimě je suchá pokožka problémem, zejména kvůli množství času, které strávíme v klimatizovaných místnostech, a také díky častému vystavení chladnému a suchému vzduchu. Chcete-li bojovat o vzhled vaší pleti a udržet ji pružnou a svěží, pijte dostatek vody.

Tajemství svěžího, zářivého, mladistvého vzhledu pleti - váš životní styl!

Jistě už víte o skvělých účincích rozmanité a vyvážené stravy na kondici našeho organismu, ale faktory jako cvičení, kouření, alkohol a sluneční paprsky hrají ve vzhledu naší pokožky rovněž významnou roli. Cvičení je důležité pro udržení váhy a optimální kondice, ale věděli jste, že je dobré i pro udržení skvělého vzhledu pokožky? Cvičení stimuluje krevní oběh, a tím pomáhá zásobování pokožky živinami a podporuje udržení svěží, čisté a zářivé pleti. Doporučujeme používat cvičení rovněž jako prostředek pro uvolnění stresu a vyčištění myšlenek po náročném pracovním dni. Zkuste chůzi, jogging, jógu, pilates, squash, tenis, rotoped.

Ochrana proti slunečním paprskům - dokonce i v zamračených dnech! Faktorem vnějšího prostředí, který může mít výrazný negativní vliv na pokožku, jsou ultrafialové (UV) sluneční paprsky. UV paprsky poškozují pokožku, ať svítí slunce nebo je zamračeno. UVA paprsky mohou být příčinou předčasného stárnutí pokožky. Doporučujeme na obličej a krk vždy používat dostatečné množství přípravku s SPF faktorem, který vám pomůže chránit pokožku po celý den.

Top tipy pro udržení svěží pokožky v zimním období
  • Jezte barevné ovoce a zeleninu bohaté na antioxidanty, které vám pomohou udržet skvělý vzhled pleti.
  • Spánek - zkuste spát alespoň sedm hodin každý den.
  • Hydratace - pijte alespoň dva litry vody denně.
  • Jezte potraviny podporující imunitní systém, jako jsou kyselé zelí, mastné ryby, luštěniny, ořechy a semena, čerstvá zelenina, krátce tepelně zpracovaná (zvláště v zimním čase).
  • Cvičte alespoň 30 minut denně, pětkrát týdně.
  • Přestaňte kouřit a konzumaci alkoholu omezte na minimum!
  • Omezte příjem kofeinu, který dehydratuje pokožku.
  • Vždy používejte přípravek s ochranným faktorem - i když je zamračeno!
  • Smějte se - smích je nejlepším lékem pro rozjasnění vašich dnů.

Dnes vám představujeme jako produkty měsíce listopadu vysoce kvalitní a účinné řady pro péči o pleť NouriFusion:

Řada přípravků NouriFusion® pro vnější výživu sestává z multivitamínových přípravků pro péči o pleť s obsahem vitamínů A, C a E, které pomáhají vyživovat pokožku a dodávají jí zářivou svěžest v chladných zimních měsících. 

A dále představujeme jedinečnou řadu Skin activator!

Pomáhá zmírnit výskyt jemných vrásek a rýh.
Pomáhá zlepšit pevnost pokožky...
Pomáhá zlepšit strukturu povrchu pokožky
Pomáhá zlepšit hydrataci pokožky

Lidé z celého světa, kteří používají tento výrobek, dosahují zřetelného zlepšení stavu pokožky.

Základ tohoto přípravku tvoří složky jako glukosamin, mandlový olej a antioxidanty zeleného čaje. Přípravek pomáhá zlepšit hydrataci pokožky a s jeho pomocí získává pokožka mladistvější vzhled. Zmírňuje výskyt jemných vrásek a rýh. Obsahuje účinné antioxidanty. Podporuje tvorbu vlastního kolagenu, takže vlastně "donutí" pokožku přirozeně mládnout :-)

Poznámka: kosmetické produkty jsou díky své kvalitě užívány v minimálních dávkách, proto vydrží 4-6 měsíců. Vzhledem ke své ceně jsou tedy velmi výhodné :-)

—————

Zpět