Salát z čínského zelí s tuňákem
18.02.2011 19:22Připravte si:
- čínské zelí (nakrájet co nejvíce na drobno)
- tuňák ve vlastní šťávě (konzerva, můžou být i dvě, pokud ho milujete)
- česnek (5-10 stroužků, opět nadrobno nakrájet)
- citrónová šťáva z jednoho citrónu
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje
- 2-4 lžíce kremžské hořčice
- 3-5 lžic kečupu
- sůl, pepř
dávkování odměřujte podle velikosti čínského zelí, u velikosti cca 200 g stačí dávkování na spodní hranici :-)
- my doma do salátu ještě přidáváme i drobně nakrájenou cibuli
vše důkladně promíchejte, na pár hodin nechte odležet v ledničce a podávejte s pečivem (celozrnným).
Přejeme dobrou chuť :-)
—————