Losos s bylinkovým máslem
31.05.2015 17:20:-)
1) "podkovy" z jednoho lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem.
2) Troubu zapneme na střední stupeň.
3) Na pekáčku rozehřejeme lžíci másla a osmažíme v něm vaničku na půlky nakrájených cherry rajčátek a 3 bílé papriky, nakrájené na nudličky.
4) Naložené podkovy naskládáme na podušenou zeleninu do pekáčku a dáme do trouby, pečeme asi půl hodiny.
5) "načančáme" na talíř a na každý kousek lososa navíc přidáme bylinkové máslo, recept viz níže
6) jako přílohu můžeme přidat v páře uvařené brambory
Bylinkové máslo: lžíci másla rozetřeme s pažitkou, česnekem, bazalkou, solí a pepřem (já to komplet rozmixovala).
MŇAM :-)
—————