Losos s bylinkovým máslem

31.05.2015 17:20

:-)

1) "podkovy" z jednoho lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem.

2) Troubu zapneme na střední stupeň.

3) Na pekáčku rozehřejeme lžíci másla a osmažíme v něm vaničku na půlky nakrájených cherry rajčátek a 3 bílé papriky, nakrájené na nudličky.

4) Naložené podkovy naskládáme na podušenou zeleninu do pekáčku a dáme do trouby, pečeme asi půl hodiny.

5) "načančáme" na talíř a na každý kousek lososa navíc přidáme bylinkové máslo, recept viz níže

6) jako přílohu můžeme přidat v páře uvařené brambory

 

Bylinkové máslo: lžíci másla rozetřeme s pažitkou, česnekem, bazalkou, solí a pepřem (já to komplet rozmixovala).

MŇAM :-)

—————

Zpět