Hubneme s bílkovinami

23.06.2010 22:11

Věřte nebo ne, podle nedávných výzkumů vítězí při zdravém hubnutí bílkoviny (= protein). Máte-li v jídleníčku dostatek bílkovin, krásně zhubnete, posílíte svaly, takže se vám postava navíc pěkně vytvaruje, zbavíte se únavy, ztratíte hlad a získáte dobrou náladu. Opravdu! Bílkovina totiž báječně zasytí, doplňuje a zhutňuje svalovinu - takže více a rychleji spalujete, protože se vám zrychlí metabolismus a tím pádem můžete sníst více jídla beze strachu, že přiberete - zkrátka bílkovina výborně při hubnutí pomáhá.

A kolik že bílkovin bychom denně měli sníst? Každý z nás má jinou potřebu množství každodenní dávky bílkovin - nechte si vypracovat analýzu stavby těla, kde vám vypočítáme, kolik gramů bílkovin je právě pro vás ta správná denní spotřeba. Napište nám a do předmětu zprávy napište AST. Nezapomeňte do zprávy připsat váš telefon, kontaktuji vás a analýzu spolu vypracujeme i vysvětlíme.

A v jakých potravinách najdeme nejvíce bílkovin?

rostlinné - ovoce, zelenina, ořechy, soja, tofu, luštěniny - vařené fazole, čočka, pohanka, sezamová a jiná semínka

živočišné - vejce, tvaroh, jogurt a jiné zakysané mléčné výrobky, bílé maso, nejlépe krůtí prsíčka, kuřecí prsíčka, mořské ryby, krevety, krabi, ústřice, tuňák, chobotnice, sýr se sníženým obsahem tuku, tvarohový sýr, libové tmavé maso

K optimalizaci váhy (ať už potřebujete hubnout nebo naopak přibrat) však nestačí pouze jíst správné množství správných bílkovin. Nezapomeňte na dodržování bezvadného pitného režimu (opět, můžete si o něj zažádat, viz ceník) a jídelníček by měl být pravidelný, pestrý a barevný, viz ceník.

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte a volejte, viz kontakt, ráda vám poradím :-)

 

 

—————

Zpět