Energie & hydratace

26.08.2010 21:22

Příběh měsíce: Michal Masár

Od základnej školy som patril k ľudom, ktorí boli trochu viac pri tele, aj keď som sa vždy venoval a venujem stále športu. Naučil som sa s tým žiť a nejak ma to moc netrápilo, ale asi pred rokom som sa po dlhom čase postavil na váhu a bol som zhrozený tým číslom, a povedal som si, že musím s tým niečo konečne robiť. Tak som začal premýšlať, čo by som mohol pre seba spraviť, aby som sa cítil lepšie a čosi aj schudol.

Na internete som čisto náhodou našiel odkaz na centrum redukcie váhy, kde som si prečítal pár vecí a vyplnil som dotazník o sebe. Telefonicky sa mi po pár dňoch ohlásila poradkyňa, ktorá mi všetko vysvetlila o programe Herbalife, ako to vlastne funguje a či by som to chcel vyskúšať aj ja. Ja som tomu zo začiatku moc neveril, ale po krátkom čase užívania som začal pomaly veriť a vidieť pokroky v chudnutí, že to vlastne funguje. Schudol som za 8 (6) mesiacov 16 (21) kg, a v páse som chudší o 15 cm, čo ma veľmi teší. Som veľmi rád a cítim sa oveľa lepšie ako predtým a aj po zdravotnej stránke je to oveľa lepšie. Veľké Ďakujem patrí mojej poradkyni, ktorá mi pomáhala a radila. Preto vrelo odporúčam každému, kto nie je spokojný so svojou postavou, aby využil túto cestu, ktorou som šiel aj ja. Úspech sa dostaví zaručene

 

Milé klientky a milí klienti,

Dnes se v krásném letním čase zaměříme na kondici a důležitou hydrataci pro zdravou aktivitu kdekoliv, kde trávíte dovolenou nebo kde se právě nacházíte.

JSOU DVA FAKTORY TÝKAJÍCÍ SE OPTIMÁLNÍ KONDICE A FITNESS, KTERÉ MOHOU OVLIVNIT VÁŠ ÚSPĚCH:
Ale nenechte se ujišťovat jen našimi slovy. Přední světoví sportovci vědí, že správná rovnováha je základem výrazného zlepšení hladiny energie a výkonnosti:

ENERGIE & HYDRATACE

Rovnováha mezi prací a zábavou.
Snažíte se udržet svěží a fit, jak nejlépe můžete, a přitom ještě pečujete o rodinu a pracujete naplno. Jistě je to obtížné. Objevte tajemství předních světových sportovců a jejich výjimečné výkonnosti...

Faktor 1: Rovnováha energie

Potřeba vyrovnat energeticky výdej příjmem energie je nezbytná. Pokud tato rovnováha není v pořádku, organismus trpí únavou a fyzickým vyčerpáním. Dospělý jedinec, žena/muž, vedoucí sedavý způsob života, spálí přibližně 2000-2800 kalorií denně. Při fyzické aktivitě narůstá energetický výdej organismu úměrně délce trvání/intenzitě této aktivity, úrovni fyzické kondice organismu a typu sportovní aktivity, kterou provádíte. Chcete-li splnit tyto náročné požadavky, musíte zvýšit zásoby energie a to například zvýšením přijmu potravin, tekutin a případně vhodných potravinových doplňků. Organismus dává přednost spalování sacharidů s tuky jako hlavnímu zdroji pohonných látek pro fyzickou aktivitu. Je běžnou praxi doplňovat hladinu sacharidů rovněž během cvičení s pomocí izotonických sportovních nápojů, které napomáhají rychle výměně odčerpaných elektrolytů a tekutin.

Faktor 2: Hydratace

Věděli jste, že již 2% úbytku tekutin mohou výrazně negativně ovlivnit výkonnost organismu? Organismus je z 60% tvořen vodou. Pokud se chcete vice věnovat cvičeni a být méně unaveni, musíte udržovat hladinu tekutin v těle na její optimální úrovni. Pocení během cvičení způsobuje ztrátu nezbytných elektrolytů, včetně sodíku, draslíku, vápníku, hořčíku a chloridu. Náhrada elektrolytů podporuje rychlou hydrataci a pomůže vám vyhnout se negativním účinkům dehydratace, jako jsou svalové křeče, únava a bolest hlavy.

Dnes vám milé klientky a milí klienti představujeme světově velmi úspěšný a především ve vrcholovém sportu s velkou oblibou a úspěchem užívaný izotonický nápoj na přírodní bázi bez jakýchkoliv aditiv

H3O Pro™

Jedinečný izotonický nápoj H3O Pro™ byl vyvinut ve spolupráci s odborníky na sportovní výživu. Podporuje udržení výjimečné výkonnosti tím, že poskytuje:

  • Hydrataci: nahrazuje nezbytné elektrolyty jako je sodík, draslík, vápník, hořčík a chlorid. Tím napomáhá rychlejší hydrataci organismu a předchází negativním fyzickým účinkům dehydratace, jako jsou svalové křeče, únava a bolest hlavy.
  • Energie a vytrvalost: sacharidy poskytují organismu okamžitou a trvalou energii a pomáhají tak předcházet nežádoucím výkyvům výkonnosti - pomohou vám udržet špičkovou výkonnost po dlouhou dobu!
  • Absorpce: energii uvolňující vitamíny skupiny B pomáhají organismu vstřebávat živiny obsažené v H3O Pro™ a tím podporují výkonnost organismu.
  • Antioxidační ochrana: základní antioxidanty, jako jsou vitamíny C a E pomáhají chránit organismus před potenciálními škodlivými účinky volných radikálů vznikajícími v průběhu namáhavé fyzické aktivity nebo sportu.

H3O Pro™ vám může pomoci udržet hydrataci a energii před i v průběhu vaši fyzické aktivity; jeden nápoj (500ml) se doporučuje za každých 60 minut namáhavého cvičení, či sportu. Použiti přípravku je snadné a rychlé. Stačí nalít obsah sáčku do sklenice a doplnit 500ml vody.

Neobsahuje žádná umělá sladidla, žádné umělé příchutě, ani konzervanty - pouze jemnou stopu citronové příchuti. H3O Pro™ vám pomůže udržet svěžest, hydrataci a výkonnost organismu na nejlepší možné úrovni bez ohledu na to, jakému sportu se věnujete.

S radostí vám dnes ještě představujeme další skvělý produkt měsíce srpna LIFTOFF®

Liftoff® obsahuje přibližně 72 miligramů kofeinu v jedné porci ze zdrojů guarany a s obsahem Ginko Biloba. Je to přibližně stejné množství jako ve 250ml kávy nebo ve dvou nealkoholických nápojích s obsahem kofeinu. Použití našeho nápoje je snadné. Jednu tabletu rozpustíte ve 250ml vody. Takto připravený nápoj vám dodá okamžitou energii kdykoliv a kdekoliv!

  • Dodává okamžité povzbuzení a poskytuje extra energetickou podporu, kdykoliv je potřeba.
  • Obsahuje kofein, který pomáhá udržovat svěžest a plné soustředění organismu.
  • Poskytuje 100% doporučeného denního množství vitamínů B a vitamínu C.
  • Neobsahuje cukr a má nízký obsah kalorií.
  • Praktické balení kapesní velikosti je ideální pro přenášení při jakékoliv příležitosti.
  • Dvě osvěžující příchuti: pomeranč a citrón-limetka.

Attila Vajda
Maďarsky kanoista na hladké vodě získal 22. srpna 2008 zlato v závodu single kanoi na 1000 metrů a získal tak pro Maďarsko první zlatou medaili na Olympiádě v Pekingu.

   

Haruka Hirota
V roce 2004 Haruka reprezentovala svoji zemi na Olympijských hrách v Aténách, kde skončila na 7. místě

 

Triatlonistka Anaďs Verguet-Moniz
je 19letá sportovkyně; juniorskou světovou šampionkou se stala v roce 2005. Říká: "Výrobky Herbalife používám jako podporu pro vyvážené stravování a řešení specifických nutričních potřeb mého organismu."

 

Deniz Dimaki
Národní šampionka Řecka v triatlonu z roku 2002 získala tento titul během prvního roku své účasti v profesionální soutěži. Od té doby se vypracovala na 4. místo v Evropě a 69. místo v celosvětovém žebříčku.

 

Přeji vám krásný zbytek léta ve zdraví a výborné kondici :-)

Štěpánka, Váš Wellness poradce

 

—————

Zpět