Ekzém

23.11.2010 19:37

Problémy s pokožkou svědčí o špatné činnosti trávicího a dýchacího systému. Už víme, že používání mastí a krémů nestačí. Pomůžou vždy na chvíli, ale ekzém se vrací. Proč? Protože jsme nevylepšili činnost trávicího a dýchacího systému. Ekzém na pokožce znamená, že ve střevech je plíseň. Někdy se můžou vyskytnout i paraziti. Mnohdy ekzém doprovází i problémy se stolicí. Toto všechno je třeba vyléčit. Navštivte svého lékaře a poproste o vyšetření a následné vyléčení střevního traktu.

Následně je třeba zajistit, aby problémy nenastaly znovu. Takže na řadě je pitný režim. Ten je třeba vypracovat. Pít 4 dcl na 10 kg váhy. Nejlépe čistou, pramenitou vodu. Bylinkové čaje. Zelený čaj. Výborné jsou nápoje z rozmixované zeleniny. Zde se nabízí spousta varian - nebojte se experimentovat.

Dále se podíváme na jídelníček: trochu ovoce, hodně zeleniny. Bílé maso. Mléčné zakysané produkty. Celozrnné pečivo. Luštěniny. Sója. Pohanka. Jáhly... návrat k jídelníčku našich předků nám jenom prospěje. Určitě je na místě vyřadit z jídelníčku sladkosti (cukr může způsobovat plíseň ve střevech), perlivé, slazené a ochucené nápoje (zanáší organismus, cukr tvoří plíseň, bublinky nadýmají), kravské sladké mléko (zahleňuje), kávu (zanáší střeva i cévy), pochopitelně alkohol a cigarety. Nebojte se, že vám nic nezbyde. Jakmile upravíte stav a budete mít bezvadné zažívání - můžete si čas od času dopřát něco nezdravého, už vám to neublíží. Do té doby však dbejte na správné potraviny - čisté, bez chemických přísad, konzervantů, sladidel, barviv, apod.

No, a k tomu doporučujeme některé (nebo všechny) produkty:

  • Herbal Aloe nápoj - pročistí a zregeneruje trávicí i dýchací systém
  • Formule 1 - pročistí buňky a dodá jim novou, komplexní výživu
  • Vláknina - pročistí střeva i celý trávicí systém, formuje a zpravidelňuje stolici
  • Multivitamín - dodá tělu vitamíny pro posílení imunity a urychlí tak proces uzdravení
  • Thermojetics - čajový nápoj, pročistí cévy, odbourá tuky v podkoží, dodá energii a pomáhá při potížích s žaludkem
  • Aloe gel - díky výtažkům z Aloe Vera uklidňuje pokožku a napomáhá tak k její regeneraci

Dávkování produktů je individuální, proto je třeba je konzultovat v rámci zákaznického servisu a poradenství se svým poradcem.

 

—————

Zpět