Bojujeme proti celulitidě

20.05.2010 09:17

 

Milé klientky, milí klienti!

Jaro je v plném proudu a blíží se čas, kdy budeme odhalovat své křivky stále více. Pokud se spolu s námi více staráte o svou správnou výživu, výsledky svého vylepšeného životního stylu nejen zvednou Vaše sebevědomí a spokojenost sama se sebou, ale jistě sklidí i velký obdiv Vašeho okolí. Na co je dobré se v tomto období zaměřit, ať už prevencí nebo již nutným zásahem, je vylepšení Vaší pokožky. Ta již může jevit známky tzv. pomerančové kůže neboli celulitidy. Pojďme se dnes spolu podívat na tento velmi nepříjemný, ale naštěstí i velmi dobře řešitelný problém. Pokožka je největším tělesným orgánem. Váží přibližně 2 až 4 kilogramy a pokrývá zhruba jeden až dva metry čtvereční a každých sedm až deset týdnů se kompletně obnovuje. Denně je z pokožky odstraněno přibližně pět miliónů odumřelých kožních buněk. Z této skutečnosti budeme vycházet.

Celulitida - estetický, ale i zdravotní problém!

Více než 90% žen, ale i stále větší množství mužů je postiženo celulitidou. Celulitida je zpočátku nepěkný estetický problém. POZOR! Ovšem "neléčená" celulitida může postupně přerůst ve zdravotní problém, jako jsou křečové žíly, bércové vředy a cévní a lymfatická neprůchodnost dolních končetin. Je proto třeba s celulitidou začít bojovat co nejdříve, už v raných stádiích, nejlépe preventivně. Pro tento boj je třeba používat ty nejúčinnější "zbraně" a metody. Důvodem bývá řada změn, které jsou příčinou nedostatečného nebo špatného odvodu toxických látek z povrchu vaší kůže. To způsobí ukládání tuků pod kůží a najednou tu máme onu zmiňovanou celulitidu.

Faktory ovlivňující vznik celulitidy:

  • Málo pohybu - s tímto se dá něco dělat, podívejte se na článek jak zařadit ke zdravé stravě také pohyb.
  • Obezita a špatné stravování.
  • Špatné trávení, zácpa - souvisí s nesprávným stravováním.
  • Stres - snažte se vyvarovat stresovým situacím.
  • Nedostatek tekutin - dodržujte pravidelný pitný režim, 8 sklenic za den. Pijte hlavně vodu. TIP: můžeme doporučit i nápoj, který je navíc obohacen o další účinné byliny, které čistí organismus od toxinů.
  • Časté a dlouhé stání nebo sezení -pokud máte sedavé zaměstnání pokuste se pravidelně cvičit, protahovat se, zatínat a povolovat svaly.
  • Těsné spodní prádlo - alespoň doma se snažte nosit volné spodní prádlo.
  • Hormonální změny - může zapříčinit např. hormonální antikoncepce. Pokuste se najít jiné řešení.
  • Kouření, alkohol, káva - omezte svoje zlozvyky. Tyto jsou jedny z největších příčin výskytu celulitidy, protože se zvyšuje množství toxických látek v těle, které se usazují také do podkoží. Celý lymfatický systém má tak obtížnou práci vypořádat se s tímto problémem.

Změňte tedy svůj životní styl a tím zabraňte vzniku celulitidy.

Extra tipy:

Konzumujte hodně čerstvé zeleniny a dvě porce ovoce. Omezte živočišné potraviny, které jsou plné soli a mají naakumulováno velké množství toxinů.

Dopřejte si dostatečné množství klidného spánku. https://1.im.cz/e/d.gif

Doporučujeme vysoce kvalitní program stravovacích doplňků:  tablety s obsahem vitamínů a minerálů, tablety s obsahem Omega-3 mastných kyselin, mějte pod kontrolou výživu svalové hmoty s pomocí rostlinných proteinů, nejúčinnější je sojový! Specialitou je náš cílený doplněk zaměřený právě na celulitidu! V dnešní době již nestačí spolehnout na získání těchto látek ze stravy. Doplnění bylin a rostlinných látek je navíc bezpečné a prospěšné!

Můžeme vřele doporučit produkty pro cílenou péči proti celulitidě, tělový peeling a tělový krém: https://1.im.cz/e/d.gif

Pokud chcete opravdu dosáhnout jemnějšího vzhledu pokožky, vyzkoušejte kombinaci těchto dvou přípravků se špičkovými doplňky stravy. Tato jedinečná formulace s obsahem bylin a vitamínů Vám pomůže zlepšit především rovnováhu tekutin v organismu

  https://1.im.cz/e/d.gifPro dosažení optimálních výsledků je třeba používat oba výrobky současně

  • Pomáhají redukovat výskyt pomerančové pokožky
  • Pomáhají zlepšit pevnost pokožky
  • Zlepšují hydrataci pokožky
  • Mají čistící účinky
  • Snadno se aplikují a nádherně voní

Přeji vám říjemné prožití jarních měsíců a úspěšnou přípravu na letní období bez celulitidy. Jsem vždy připravena Vám sestavit Váš individuální program na míru...v případě zájmu volejte Kontakt a zdarma vám navrhnu program "na míru" právě pro vás.

Poznámka: Garantujeme 30-tidenní lhůtu vrácení peněz v případě, že nebudete s produkty spokojeni. :-)

S pozdravem váš poradce, Štěpánka

 

—————

Zpět